БАРОС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД - Компоненти за климатични, водопроводни, газови инсталации и други, СофияБАРОС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД предлага богата гама от компоненти за изграждане на климатични, водопроводни и газови инсталации, пречиствателни станции за отпадни води, електроинсталации, термопомпи и алуминиеви радиатори.

Коментари

Популярни публикации